новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

Повідомляє ТерМедіа 15.01.2024 11:01

Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

Фото з мережі Інтернет

Любов до «русского міра» та зв’язки судді Андрусик із УПЦ МП.

Наприкінці 2023 року ім’я судді Надії Андрусик не сходило зі шпальт тернопільських та національних засобів масової інформації. Адже суддя ухвалила скандальне та цинічне по своїй суті рішення в період війни Росії з Україною, яке тернополяни назвали не інакше як державною зрадою, – пише сайт “Тернополяни”.

Після 24 лютого 2022 року міська рада Тернополя на екстреному засіданні зібрала необхідні голоси депутатів, щоб заборонити діяльність російської церкви на території Тернополя як анклаву ворожої пропаганди та агентури.

Єдина церква УПЦ МП в Тернополі , яка стоїть на перехресті вулиці Коновальця та проспекту Степана Бандери, знаходиться на орендованій землі, яка в свою чергу належить громаді міста. Тож міські депутати невідкладно заборонили діяльність УПЦ МП в Тернополі й своїм голосуванням розірвали договір оренди на земельну ділянку.

Тернопільська єпархія московської церкви вирішила оскаржити це рішення у Господарському суді. За дивним збігом справа потрапила до судді Надії Андрусик.

s2 15 01 23

В ході самих судових засідань суддя Андрусик дослухалась до аргументів представників московських попів. Та своїм рішенням дозволила повернути земельну ділянку площею понад пів гектара адептам РПЦ – тобто ворогу…

Символічно і характерно, що суддя виносила це рішення під час триваючої «повітряної тривоги», порушуючи при цьому законодавство та вочевидь поспішаючи виконати завдання своїх замовників чи то кураторів.

Зв’язки із РПЦ та «грецький слід» у корупційних справах Андрусик

Журналістам-розслідувачам вдалось встановити ще одну цікаву закономірність , яка пов’язує більшість скандальних рішень цієї любительки «руского міра»

Окрім відвертого лобіювання у Тернополі інтересів УПЦ МП, суддя Андрусик можливо має зв’язки також із РПЦ, яка як відомо має потужні осередки в Греції та на Кіпрі, куди до війни часто їздила сама суддя та її родичі.

s3 15 01 23

Ймовірно під час однієї із таких поїздок закордон суддя Андрусик могла бути завербована агентами ФСБ, які використовують церкви та монастирі РПЦ на території Греції як прикриття для власної резидентури.

Можливо саме тому тернопільська суддя Андрусик і виносить судові рішення на користь невідомої кіпрської офшорної компанії зі статутним капіталом у 500 грн і цим же рішенням намагається відібрати майно та заблокувати роботу місцевого підприємства «Тіара Компанії» із Чортківського району…

Виправданий ризик?

Далі більше: суддя Андрусик йде на неймовірний ризик, адже вона як cуддя Суду першої інстанції хоче скасувати своїм рішенням два винесених раніше рішення Верховного Суду України та Великої Палати Верховного Суду. А у якості доказів Андрусик долучає до справи копії підроблених документів , наданих особою, що навіть не є стороною в судовому процесі і все це аби задовольнити вимоги кіпрської рейдерської контори під назвою «Джамзако Лімітед»

Із юридичної точки зору такі дії судді є повним попиранням норм національного законодавства та Конституції України і безсумнівно не залишиться поза увагою правоохоронних органів. То ж для чого Надія Андрусик так ризикує ?

Як раніше з’ясували журналісти, справа в тому, що тернопільські засновники підприємства «Тіара Компанії» ще на початку 2023 року домовились про кооперацію з іноземними спеціалістами із приводу відкриття на власних виробничих потужностях ремонтного цеху для відновлення військової-транспортної техніки та лінії із серійного виробництва FPV-дронів.

Тобто позов кіпрської компанії саме до цього Чортківського підприємства , яке співпрацювало із волонтерами та ЗСУ був далеко не випадковим, а за самою кіпрською фірмою-прокладкою можуть стояти все ті ж агенти російських спец.служб.

Проте це далеко не останній епізод, який викриває системну роботу судді Надії Андрусик проти тернополян, підприємців та держави.

Знищення Тернопільської районної лікарні

s4 15 01 23

Незадовго до початку війни – в травні 2021 року Надія Андрусик вирішила скасувати рішення Тернопільської районної ради про передачу лікарні на баланс громадам і цим практично прирекла цей мед заклад на його фізичне знищення.

Приміщення лікарні це велика 8-поверхова споруда розташована в самому центрі Тернополя і як, за іронією долі , практично навпроти Господарського суду.

Колектив лікарні – лікарі та медичний персонал масово виходили на вулицю та пікетували суд.

Люди знаючи репутацію Андрусик, побоювалися, що вона прийме рішення на користь знищення районної лікарні. А це означало, що за наслідками такого вердикту одіозної судді всю медичну установу переселять із центру Тернополя в селище далеко за межею міста.

Тільки уявіть собі наслідки , якби те рішення судді Андрусик набрало чинності , то сьогодні поранені на війні тернополяни, пенсіонери, пацієнти та працівники лікарні мали б добиратись на лікування у лікарню за 10 кілометрів від Тернополя…

Однак на щастя для тернополян , після численних пікетів Господарського суду медиками вже інші судді під час розгляду Апеляційних скарг стали на захист простих працівників районної лікарні та пацієнтів.

Висновки для тернополян та правоохоронних органів

Отже на другому році повномасштабної війни із російськими загарбниками, у славетному місті Тернопіль , чиї сини в ці дні боронять нашу землю – маємо наступну кричущу ситуацію, яка просто не вкладається в голові.

Місцева корумпована суддя займається неприкритим лобіюванням інтересів УПЦ МП (читай РПЦ),повертаючи московським попам пів гектара тернопільської землі, також займається знищенням соціальної інфраструктури – зокрема лікарень , де мали б лікуватися поранені на війні герої та мешканці міста, а також блокує судовими рішеннями роботу волонтерів та підприємств Тернопільщини, зокрема підприємства «Тіара Компанії», що зірвало запуск виробництва дронів та ремонту військово-транспортної техніки у Чортківському районі.

Звертаємось до СБУ,ГПУ, ДБР, НАБУ, Вищої ради правосуддя, Мін’юсту, з вимогою перевірити діяльність громадянки Андрусик на предмет винесення завідома неправомірних рішень, перевищення владних повноважень та державної зради.


Опубліковано : 15.01.2024 11:01

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман