новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

21.12.2023 15:26

Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

Фото з мережі Інтернет

Новий рік - подія, настання якої з нетерпінням чекають як дорослі, так і малі. Це справжня зимова казка, коли збираються найближчі серцю люди, діляться своїм позитивним настроєм та вручають один одному подарунки. Новорічне святкування передбачає безліч підготовчих процесів, починаючи від пошуку місця проведення заходу та завершуючи розробкою меню. Страви повинні, перш за все, подобатися кожному учаснику застілля та приносити радість.

Чому на новорічні святкування варто замовити суші?

Доволі популярною їжею для новорічних святкувань вважаються суші сети. Вони стали актуальними з цілого ряду причин, а саме:

  • Такі страви немає потреби додатково сервірувати, як і нарізати перед подачею. Мало кому до вподоби перекладати їжу в окремі тарілки та її красиво оформляти, адже цей процес займає певний час. Та й після запальної новорічної ночі навряд чи буде бажання мити посуд.
  • Суші вважаються не просто смачною, а дуже корисною стравою. До їх складу входять вітаміни, мікроелементи, омега-3, протеїн, залізо та інші поживні компоненти.
  • Суші можуть готуватися з різними начинками. Саме тому їх оцінять не тільки прихильники риби та морепродуктів, але й поціновувачі свіжих овочів.
  • Це страви, які є доступними. Коли обираються суші в наборах, вони обходяться дешевше за порційні. А великий вибір смакових поєднань робить їх універсальними до святкового столу.

Це справді основні причини, чому варто замовити суші в Тернополі для новорічних святкувань. Насолоджуйтесь ними з коханою людиною, родиною чи друзями, а якщо у планах організувати корпоратив, то такі сети чудово доповнять стіл і ще більше об'єднають колектив.

null
 

Доставка суші у Тернопіль і околиці від Сім'ї ресторанів Файного Міста!

Коли не хочеться витрачати зайвий час на кухні, який все ж краще присвятити собі та рідним людям, Сім'я ресторанів файного міста рекомендує замовити суші в Тернополі для новорічних святкувань з доставкою. Найкраще для подібних заходів, де переважно збирається середня чи велика компанія, обирати сети, які підготував заклад Янг. В меню включені не тільки традиційні, але й авторські позиції, розроблені досвідченими сушистами. Суші з доставкою - це ідеальне рішення для новорічних святкувань тому, що:

  • для приготування їжі використовуються свіжі продукти перевірених постачальників;
  • суші доставка виконується по місту та передмісті;
  • кухарі не лише готують смачно, а й приділяють особливу увагу оформленню страв;
  • сети представлені різної ваги, у тому числі 3-кілограмові для масштабних посиденьок;
  • надається і безкоштовна доставка суші по Тернополю та приміських зонах при умові замовлення на певну суму.

Щоб дізнатись більш детально про меню, перейдіть на сайт fainemisto.com, де також можна замовити доставку суші у Тернополі онлайн.


Опубліковано : 21.12.2023 15:26

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман