новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Повідомляє 20 хвилин 05.10.2023 21:51

Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Фото з мережі Інтернет

За даними сервісу «Асоціація репетиторів України», до рейтингу ТОП-3 популярних предмети потрапляють англійська мова, математика та українська мова. Далі вже йдуть алгебра, геометрія, німецька мова та інші предмети. Кількість репетиторів коливається від 1000 до 10 000 осіб.

 

Якщо говорити саме за Тернопіль, то покращити знання дітей з того чи іншого предмету готовий 441 фахівець. Скільки ж коштів просять репетитори Тернополя за годину своєї роботи і які предмети вважаються найдорожчими?

Вартість одного заняття варіюється від кількадесят до кількасот гривень. Все залежить від обраного предмета, рівня підготовки учня, а також від індивідуальної пропозиції репетитора.Займатися можна як дистанційно, так і офлайн. Інформацію про вартість ми взяли з найбільшої в Україні бази репетиторів Buki.

" alt="" data-was-processed="true" />редня вартість годинного уроку з біології та хімії – 175 гривень. Зокрема, допомогти розібратися у хімії готові 23 репетитори, а у біології – 31.

Наприклад, вчителька хімії та біології з досвідом у понад 20 років за годину заняття просить 250 гривень. В описі зазначила, що використовує практичні методи, ілюстрації, таблиці та схеми, тести різного рівня. Також обіцяє надати відеоматеріали та електронні книги для більш детального розуміння матеріалу. Якщо ви готові сплачувати за заняття не більше 100 гривень, то з вашою дитиною займатиметься педагог з досвідом роботи від одного до трьох років.

Кількість репетиторів з фізики на сайті лише 10. Одна година заняття в середньому вам обійдеться у 250 гривень, все залежить від досвіду вчителювання.

Зокрема, у вчителів з досвідом понад 10 років година заняття коштує 400 гривень. Вони обіцяють довести, що фізика – легко і круто. Що фізика – не лише про терміни та цифри. Проводять переважно онлайн-заняття з використанням віртуальної дошки. На ній вчитель і учень можуть одночасно писати, малювати та спілкуватися. Все написане після заняття учень може зберегти у вигляді png-файлів.

 

Найдешевша пропозиція на репетиторство з фізики – 100-120 гривень. Такі люди мають лише один рік досвіду у репетиторстві. Обіцяють розповісти про складні речі простими словами і надати лайфхаки, як краще запам’ятовувати важливу інформацію.

Якщо шукаєте помічника у вивченні географії, то на допомогу вам можуть прийти 11 репетиторів з Тернополя. Середня вартість заняття 150 гривень/година. Звичайно, з деякими викладачами година заняття обійдеться і в 300 гривень, і навіть у 500 гривень. Вони обіцяють не слідувати виключно шкільній програмі, а додавати відеоуроки та роз’яснення у вигляді презентацій.

Математика

Вже кілька років поспіль математика є одним з обов’язкових предметів на вступних іспитах. Тому, якщо відчуваєте, що шкільних знань вам не достатньо, то можна звернутися до репетитора. Середня вартість годинного уроку 250 гривень.

Студенти магістратури та вчителі початківці готові пояснити вам математику за 100-120 гривень за одне заняття. А ось вчителі, які мають досвід роботи від п’яти років, бажають отримувати за годину роз’яснень до 400 гривень.

На додаткових заняттях обіцяють застосовувати сучасні технології, зокрема віртуальну дошку, графічний планшет. Це дозволить зберігати всю інформацію для учнів в електронному форматі. Інколи навіть пропонують приходити на заняття з репетитором в парах, це дешевше на 50 чи 100 гривень за заняття.

Гуманітарні предмети

У Міністерстві освіти і науки зазначили, що з 2024 року до обов’язкових предметів на ЗНО чи НМТ додадуть історію України. Пояснити матеріал та підготувати учнів готові 54 репетитори, а середня вартість заняття – 180 гривень/година.

Найдорожче заняття пропонують за 300 гривень. Репетитори обіцяють враховувати індивідуальні особливості дитини. Обов’язково застосовувати наочний матеріал, карти, схеми та першоджерела.

Якщо ви бажаєте покращити свої знання з української мови та літератури, то розраховуйте сплачувати за один урок від 150 до 300 гривень/година. Репетитори обіцяють враховувати під час підготовки всі завдання та вимоги ЗНО, НМТ. А також поділитися з учнями довідниками-презентаціями з граматикою, літературними картами, готовими таблицями з усіма письменниками, напрямами, псевдонімами.

Репетиторів англійської мови сотні, а то й тисячі. Середня вартість одного заняття – 300 гривень. Є навіть за 500 та 600 гривень. Ви можете займатися зі студентами останніх курсів, випускниками та носіями мови. Але враховуйте те, що заняття з носіями мови обійдеться вам найдорожче.

Чи є безкоштовні курси

Якщо ви бажаєте розібратися самостійно, то в пригоді вам стане платформа Всеукраїнська школа онлайн. Там ви знайдете роз’яснення різних тем зі шкільних предметів. Математика, фізика, англійська, біологія – на платформі збережені уроки з п’ятого до 11 класу. До кожної теми вчителі підготували відео. А після – можете пройти спецтест і перевірити засвоєний матеріал. Надаємо до прикладу один з варіантів уроку.

 Також на онлайн-платформі iLearn ви можете знайти записи вебінарів з підготовки до мультитесту. Зокрема, пропонують роз’яснення з таких предметів: математика, українська мова, історія України, англійська мова, біологія, хімія та фізика.

Для того, щоб переглянути запис вебінарів, вам треба зареєструватися. Після вебінарів можете перевірити свої знання за допомогою спеціальних тренажерів, де зібрали схожі тести та завдання, які мають вирішити учні під час ЗНО чи НМТ.  


Опубліковано : 05.10.2023 21:51

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман