новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

8 мобільних додатків для підготовки до ЗНО

Повідомляє studway.com.ua 24.01.2020 19:17

8 мобільних додатків для підготовки до ЗНО

Фото з мережі Інтернет

ЗНО 2020 наближається, але до підручників і конспектів досі не тягне, ми знаємо. Мобільні додатки можуть стати гідною альтернативою одноманітному навчанню. І хоч це все ще незвичний спосіб підготовки, але він уже набирає популярності.

Додатки будуть корисними як для одинадцятикласників, так і для тих, хто хоче освіжити шкільні знання. Ми склали для тебе добірку із 8 мобільних додатків, з якими ти навчатимешся будь-де і будь-коли.

ЗНО Акцентуй!

РоблЮ чи рОблю? ПозАочі чи позаОчі? Із цим додатком набагато легше запам’ятати наголоси в словах, складних для запам’ятовування. Тепер ти точно знатимеш, що ставити потрібно запитАння, а не запИтання, а трапився вИпадок, а не випАдок. Також приваблює в цій програмі простий і приємний дизайн.

Можна завантажити тільки для Android

Mova

Цей додаток – знахідка для тих, хто складатиме ЗНО з української мови. Тут ти знайдеш доступні пояснення правил, дізнаєшся нові фразеологізми, розберешся зі складними числівниками. Правила оформлені у вигляді ілюстрацій, головний герой яких – Лепетун. Так учитися набагато цікавіше, ніж просто читати сухий текст. Та й екран смартфона магічним чином робить усю інформацію привабливішою, чи не так?

Завантажити для IOS
Завантажити для Android

Фізика – Формули 2019

Досі вважаєш фізику чимось недосяжним для твого розуміння? Тоді завантажуй цей довідник, у якому ти швидко й легко знайдеш потрібний термін або формулу. Весь матеріал розподілено за темами, а також є пошук термінів, що дуже зручно.

Можна завантажити тільки для Android

Історія України ЗНО 2020

Тут зібрана вичерпна інформація, яка тобі точно знадобиться на ЗНО. Весь теоретичний матеріал поділено за категоріями: терміни, факти і персоналії. Знання закріпиш за допомогою тестів, яких у цьому додатку достатньо. Це важливо, щоб «набити руку» на тестах і комфортніше почуватися на екзамені.

Можна завантажити тільки для Android

Математика ЗНО

Програму оформлено у вигляді довідника, у якому є потрібні формули і поняття з алгебри й геометрії. З ним можна натренувати себе на всі 200 балів. Додаток також передбачає тестування.

Можна завантажити тільки для Android

Моє ЗНО

Правда ж зручно, коли вся найважливіша інформація для абітурієнтів зібрана в одному місці? Радимо тобі цей класний додаток від УЦОЯО. Тут ти можеш подивитися розклад і результати своїх екзаменів, дізнатися останні новини та переглянути стан реєстрації за номером реєстраційної картки. Можеш не хвилюватися, що проґавиш ЗНО – програма нагадає тобі напередодні про наближення тестування.

Завантажити для IOS
Завантажити для Android

ЗНО 2020. Українська література

Цей додаток уміщує повні тексти творів згідно з програмою. Ще одна хороша новина: твій прогрес у читанні автоматично зберігається. Тепер тобі не потрібно перегортати пів книжки, через те що ти ненароком її загорнув і не можеш згадати, яка ж це була сторінка. Та й взагалі, це джерело на всі випадки життя: тут тобі й історичні твори, щоб похвалитися знанням дат і подій, і пісні Малишка для патріотичного настрою, і навіть афоризми Сковороди для влучного слівця.

Можна завантажити тільки для Android

Lingualeo

Класна штука не лише для тих, кому доведеться складати ЗНО з англійської, а й для тих, хто просто прагне вивчити цю мову. Навчання проводиться в ігровій формі, де ти без особливих зусиль засвоїш нові граматичні правила і збільшиш свій лексичний запас. Після реєстрації ти відразу пройдеш тест на визначення рівня мови. У програмі присутній платний контент, однак безкоштовного цілком достатньо, щоб підтягнути знання з англійської. Можна вчитись, переглядаючи серії «Друзів», відомі реклами або уривки фільмів.

Завантажити для IOS
Завантажити для Android

Саме час шукати легші й цікавіші способи отримати якісні знання. Сучасні технології надають для цього всі можливості – потрібно лише вміти правильно ними користуватися.


Опубліковано : 24.01.2020 19:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман