новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Хлопець після сварки облив бензином і підпалив дівчину, перехожі знімали все на відео (16+)

Повідомляє patrioty.org.ua 03.07.2019 18:17

Хлопець після сварки облив бензином і підпалив дівчину, перехожі знімали все на відео (16+)

Фото з мережі Інтернет

У Запоріжжі хлопець після сварки облив свою дівчину бензином і підпалив її.Інцидент стався ввечері, 2 липня, зазначає прес-служба Нацполіціі області.

"2 липня близько 21:05 в Хортицьке відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що з діагнозом 90% опіків тулуба, кінцівок і голови в лікарню доставлена жінка 1997 року народження. На місці події співробітники поліції встановили, що чоловік 1990 року народження під час раптової сварки облив потерпілу горючою речовиною і підпалив її", – йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, у дворі одного з будинків між співмешканцями виникла сварка на грунті ревнощів, після якої чоловік облив свою дівчину бензином і підпалив. Одяг 22-річної жінки швидко загорівся, і вона кликала на допомогу. На місце події збіглися сусіди, які викликали швидку допомогу. Потерпілу госпіталізували, у неї діагностували 90% опіків тіла. При цьому перехожі знімали на відео, як чоловік підпалював дівчину, особливо йому не перешкоджаючи.

Відзначається, що сам палій отримав незначні травми і госпіталізації не потребував."Випадок стався вчора, близько 21:10 за вул. Лахтинська, 17. Молоді люди посварилися, і хлопець облив бензином свою дівчину і підпалив. У неї 90% опіків тіла. Вона в украй важкому стані", – повідомив "061" голова незалежної профспілки медиків Анатолій Сидоренко.

На даний момент чоловіка затримали і направили в ізолятор тимчасового утримання. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 (замах на злочин), п.4 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.


Опубліковано : 03.07.2019 18:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман