новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Молитва проти впливу злого духа

Повідомляє credo.pro 24.03.2019 15:17

Молитва проти впливу злого духа

Фото з мережі Інтернет

Всемогутній Боже, взиваю до Твоєї присутності, щоб тільки Твій Дух вів мене і оберігав від усіляких спокус. Тільки Тобі, Боже, довіряю. Нехай не буду посоромлений навіки!

Святе Письмо вчить нас, що ми, сильні вірою, маємо протистояти злу. Надійна форма звільнення від впливу злого духа — це молитва прохання і прикликання Божої присутності. Тільки завдяки благодаті ми можемо перемогти і звільнитися від впливу сатани.  

Молитва проти впливу злого духа

Всемогутній Боже, взиваю до Твоєї присутності, щоб тільки Твій Дух вів мене і оберігав від усіляких спокус, які мені приготував злий дух. Будь біля мене, коли я переживаю спокусу до гріха або залишаю шлях праведності. Не залишай мене самого!

Господи, Ти знаєш, що без Тебе я нічого не можу вчинити. Бо в Тобі живу, рухаюся та існую. Без Тебе впадаю в гріх і гину. Зміцни мене своєю тихою присутністю.

Звільни мене від усіх злих бажань і думок, які ведуть до гріха й провокують спокуси. Дай мені сили подолати труднощі, щоб я повірив: мені достатньо Твоєї благодаті.

Віддали від мене дію злого духа і не дозволь йому до мене повернутися. Не дозволь йому стати моїм приятелем. Я не хочу мати з ним нічого спільного. Збережи моє серце чистим і наповни його своїм милосердям.

Зміцни мене відвагою та рішучістю, щоб я мужньо протистояв злу і його наслідкам. Сильний вірою, я виступаю проти батька брехні. Не хочу визнавати своїми його думки і підступи. Тільки Тобі, Господи, довіряю. Нехай не буду посоромлений навіки! Амінь.


Опубліковано : 24.03.2019 15:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман