новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Найкращі можливості грудня для молодих і активних: ТОП-гранти

Повідомляє studway.com.ua 27.11.2019 14:17

Найкращі можливості грудня для молодих і активних: ТОП-гранти

Фото з мережі Інтернет

Стипендія на магістратуру в Оксфорді, міжнародна програма студентського обміну в США та грант на навчання в Канаді.

Стипендія від University of Bonn для студентів з країн, що розвиваються

University of Bonn (Німеччина) пропонує 8 повних стипендій студентам із країн, що розвиваються. Стипендію можна отримати для навчання на програмі Joint Master of Science (M.Sc.) – Geography of Environmental Risks and Human Security. Навчатися студенти будуть англійською мовою. Студенти, які отримали ступінь магістра в одній із суміжних із програмою дисциплін, не можуть брати участь у програмі.

Грант: оплата навчання, стипендія
Дедлайн: 15 грудня

 

Стипендіальні програми ETH Zurich

Університет ETH Zurich пропонує студентам, які вступають на навчання на одну з магістерських програм університету, взяти участь у стипендіальних програмах Excellence Scholarship & Opportunity Programme (ESOP) та Master Scholarship Programme (MSP). Претендувати на стипендію можуть тільки ті студенти, які отримали ступінь бакалавра і були серед 10% найкращих студентів їхнього випуску.

Грант: Excellence Scholarship & Opportunity Programme складається з гранту, який покриває плату за проживання та гранту для оплати навчання (11 000 швейцарських франків на семестр) і всіх додаткових університетських зборів; Master Scholarship Programme складається з часткової оплати навчання (6000 швейцарських франків на семестр) і проживання
Дедлайн: 15 грудня

Emerging Global Leader Scholarship Американського університету

Emerging Global Leader Scholarship Американського університету націлена на високі досягнення іноземних студентів, які хочуть отримати ступінь бакалавра в США й налаштовані на позитивні соціальні та суспільні зміни.

Грант: стипендія покриває всі витрати (оплата навчання, проживання й харчування) одному іноземному студентові. Стипендія виплачується всі чотири роки навчання на бакалавраті й оновлюється щороку на підставі високих академічних результатів
Дедлайн: 15 грудня

Стипендії іноземним студентам бакалаврату від University of Calgary (Канада)

University of Calgary пропонує кілька стипендій іноземним студентам бакалаврату. Претендувати на стипендію можуть студенти, що вступили на одну з програм бакалаврату University of Calgary. Окремої заявки на стипендію немає: кандидати, що вступили до університету автоматично стають претендентами.

Грант: 10 000 – 15 000 доларів. Стипендія оновлюється щороку протягом трьох років навчання
Дедлайн: 15 грудня

Магістратура з політології та конфліктології в Університеті Нотр-Дам (США)

Міжнародний інститут вивчення проблем миру імені Джоан Крок запрошує іноземних студентів на навчання на магістратурі в Університеті Нотр-Дам (штат Індіана, США). Програма готує фахівців у галузі політології, менеджменту та конфліктології. Тривалість навчання – 2 роки, і ще 6 місяців студенти проходитимуть стажування в Азії, Африці, Латинській Америці, Середньому Сході або США.

Грант: програма покриває вартість навчання, проживання й харчування студентів
Дедлайн: 15 грудня

Стипендіальна програма University of Melbourne для студентів бакалаврату

University of Melbourne пропонує стипендії іноземним студентам бакалаврату – Melbourne International Undergraduate Scholarship. Щороку 50 студентів можуть отримати стипендію. У стипендіальній програмі беруть участь усі програми бакалаврату університету. Для отримання цієї стипендії кандидатам не потрібно подавати заявку. Усі студенти, які отримали пропозицію навчатися на одній із програм бакалаврату University of Melbourne, автоматично стають кандидатами на отримання стипендії.

Грант: часткова або повна стипендія
Дедлайн: залежно від програми

Стипендіальна програма Оксфордського університету Oxford-Weidenfeld and Hoffmann

Оксфордський університет запрошує іноземних студентів взяти участь у програмі Oxford-Weidenfeld and Hoffmann Scholarships and Leadership Programme. На стипендію можуть претендувати тільки студенти денної форми навчання. Отримати стипендію можуть: кандидати, які вступають на навчання на одну з програм, яка бере участь у стипендіальній програмі; студенти, які мають намір повернутися на батьківщину після закінчення програми; кандидати мають продемонструвати зв’язок між предметом, який збираються вивчати, і своєю майбутньою кар’єрою.

Грант: стипендія повністю покриває плату за навчання і всі обов’язкові внески університету. Також стипендія оплачує проживання студента (не менше ніж 14 777 фунтів стерлінгів)
Дедлайн: залежно від програми

Міжнародна програма студентського обміну Global UGRAD

Міжнародна програма студентського обміну Global UGRAD – це програма Відділу освітніх та культурних програм Держдепартаменту США. Програма надає змогу студентам денних відділень закладів вищої освіти пройти навчання протягом одного академічного року в США. Усіх учасників відбирають на основі відкритого конкурсу. До участі запрошують студентів 1, 2, 3-х курсів (обов’язкова умова – після повернення з програми у студентів має залишатися як мінімум один семестр до отримання диплома про вищу освіту).

Грант: оплата проїзду учасників програми до/із США, навчання в американському університеті, проживання й харчування, медичне страхування, потрібні підручники, щомісячна стипендія.
Дедлайн: 31 грудня

Morris Family Foundation PhD Scholarship

Стипендія на проведення дослідження в Австралії. Програма триває 3 роки та відкрита для студентів денної форми навчання.

Грант: одноразова стипендія, що передбачає трирічне фінансування
Дедлайн: 1 січня

Стипендія на магістратуру в Оксфорді

Стипендія на навчання на магістратурі від фонду Кларендон (Clarendon Fund Scholarship) Оксфордського університету. Стипендію виплачують протягом усього періоду навчання. Вона також покриває витрати на проживання. Участь можуть узяти студенти будь-якої спеціальності.

Грант: покриття витрат на навчання
Дедлайн: 10 січня

Стипендія на навчання в University of British Columbia

Щорічно University of British Columbia пропонує іноземним студентам, які вступають на навчання на одну з програм бакалаврату, стипендію – Major Entrance Scholarships. Претендувати на стипендію можуть кандидати, які вперше вступають на навчання до University of British Columbia безпосередньо після закінчення школи; є іноземними студентами і навчатимуться за студентською візою; демонструють відмінну успішність.

Грант: покриття витрат на навчання
Дедлайн: 15 січня

Стипендія на навчання в Uppsala University

Uppsala University у Швеції пропонує кілька стипендійних програм для бакалаврів і магістрів. Для того, щоб претендувати на стипендію, потрібно мати відмінну успішність, а також подати заявку на навчання в цьому закладі вищої освіти.

Грант: покриття витрат на навчання
Дедлайн: 3 лютого


Опубліковано : 27.11.2019 14:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман