новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Онлайн-ресурси для підготовки до IELTS

Повідомляє studway.com.ua 20.01.2020 19:17

Онлайн-ресурси для підготовки до IELTS

Фото з мережі Інтернет

Нарешті наважився(-лася) скласти IELTS і не знаєш, звідки розпочати підготовку? Разом із нашими партнерами British Council ми зібрали ресурси для підготовки до IELTS онлайн. Індивідуальні курси, відеоролики, тренувальні тести та мобільні застосунки – вибирай зручний для себе спосіб.

Зрозуміти формат тесту

Детально ознайомитися з форматом IELTS – потрібний і важливий крок для успішного складання іспиту. Організувати тайм-менеджмент під час тесту, розуміти формат, кількість завдань і систему оцінювання – до всього цього можливо і слід підготуватися заздалегідь. Обидва IELTS Academic та IELTS General Training мають однакову структуру і складаються із чотирьох модулів: Listening, Reading, Writing та Speaking. Який із цих тестів складати – обирати тобі, проте ми радимо обов’язково уточнити з потенційним університетом чи іншою структурою про їхні вимоги щодо тесту IELTS.

IELTS test format explained – чудовий старт для розуміння тесту IELTS. У цьому компактному інформаційному бюлетені описано найважливіше до кожного з модулів – кількість завдань, їхній формат і час на виконання. Бонус: ти можеш переглянути зразок бланка відповідей, щоб не мати зайвих сюрпризів.

Онлайн-курси

Road to IELTS – один із найпопулярніших онлайн-курсів підготовки від Британської Ради. Тут ти знайдеш онлайн-матеріали для IELTS Academic та IELTS General, поради від попередніх учасників, практичні тести і додатковий розділ My Progress для спостережень за ефективністю підготовки.

Онлайн-курс має кілька варіантів. Безкоштовний Road to IELTS Test Drive – Free version – це 30 інтерактивних вправ, чотири відео з порадами і тренувальні тести для кожної із частин тесту. Road to IELTS Full Version – повна версія онлайн-курсу, вартість якого стартує від 49.99 доларів США. Road to IELTS Last Minute – безкоштовний розширений курс онлайн за умови, якщо ти вже зареєструвався(-лася) на тест IELTS від Британської Ради.

Understanding IELTS – безкоштовний 3-тижневий онлайн-курс підготовки з детальною інформацією про кожен розділ тесту. Understanding IELTS: Listening та Writing стартують 10 лютого 2020 року з можливістю приєднатися протягом повної тривалості курсу.

workspace

Тренувальні тести

Free IELTS practice tests. Готуйся до IELTS разом із безкоштовним тренувальним онлайн-тестом. У доступі є всі чотири частини тестування з відповідями для самостійної оцінки.

Computer-delivered IELTS preparation. Вагаєшся, що для тебе: IELTS на папері чи на комп’ютері? Тренувальний тест Computer-delivered IELTS preparation допоможе з вибором. Зразки запитань і відеогайди демонструють, який вигляд має кожна із частин тесту IELTS на комп’ютері. Також ти навчишся робити примітки, виділяти текст і використовувати функцію довідки (help option).

IELTS Progress Check. Єдиний онлайн-тест, який оцінюють кваліфіковані екзаменатори IELTS. Після пробного тестування ти отримаєш результат з окремою оцінкою кожної частини тесту. Тренувальний тест IELTS доступний як для IELTS Academic, так і для IELTS General Training і коштує 37 євро.

Відеоролики

Tips and videos from British Council – безкоштовна серія відеороликів від British Council із практичними порадами щодо IELTS від попередніх учасників тесту. Video tutorials доступні до кожної секції: Listening, Reading, Writing та Speaking. Для кандидатів, що складають тест із British Council, діє знижка 17% на підготовчі курси – IELTS Prep Course та IELTS Crash Course.

workspace1

Мобільні додатки

IELTS Prep App. Простий у користуванні застосунок IELTS Prep – це доступ до безкоштовних тренувальних тестів, граматичних вправ, квізів та інших інтерактивних завдань. У додатку ти зможеш відстежувати прогрес підготовки, щоб зрозуміти свої слабкі та сильні сторони.

IELTS Word Power. Ідеальний застосунок для збільшення словникового запасу твоєї англійської.

LearnEnglish Audio and Video. Найкращі подкасти та відеоролики з LearnEnglish website. Додаткові функції застосунку (рухомий аудіоскрипт, наприклад) допоможуть сприймати інформацію ефективніше.

IELTS Word Ready. Онлайн-ресурс із персональним підходом до лексики, потрібної для складання IELTS Academic. Ти отримаєш безкоштовний доступ до IELTS Word Ready за умови реєстрації на тест IELTS від Британської Ради.

Bебінар із підготовки до IELTS

Безкоштовний вебінар англійською мовою Success in IELTS – ще один спосіб підготовки до IELTS онлайн. Що саме очікувати під час іспиту, спілкування з інструкторами IELTS, час на запитання / відповіді – теми вебінару. Стежте за розкладом вебінарів на сайті Британської Ради.


Опубліковано : 20.01.2020 19:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман