новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Польські студенти медуніверситету обрали собі начальника

Повідомляє tdmu.edu.ua 23.10.2017 08:15

Польські студенти медуніверситету обрали собі начальника

Фото tdmu.edu.ua

У Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського відбулися вибори керівного кладу Асоціації студентів Польщі. Представники польської спільноти, які здобувають вищу медичну освіту в Тернополі, обирали на новий навчальний рік президента і віце-президента асоціації, а також уповноваженого від стоматологічного факультету.

На початку засідання президент польської асоціації, який виконував свої обов’язки упродовж минулого навчального року, Хуберт Мікоша підбив підсумки своєї діяльності, висловив подяку студентам, які були найбільш зацікавленими в житті громади та брали участь у подіях АСП.

Згодом кандидати на наступний термін представили себе і свої програми. За результатами голосування більшість голосів отримав Хуберт Мікоша. Відповідно він вдруге був обраний президентом асоціації студентів Польщі. Бартош Внєнк став віце-президентом, а Кароль Свьонтек – головою польської громади стоматологічного факультету.

 

Після цього Хуберт представив свій робочий план на майбутній рік. Він створив 3 комітети, зокрема комітет спортивних заходів, благодійний комітет та комітет національних заходів.

«Я сподіваюся, що нові комітети будуть впливати на активну участь нашої громади в житті ТДМУ, а також орієнтуватимуться на допомогу в інтеграції нашої громади», – сказав на завершення Хуберт.


Опубліковано : 23.10.2017 08:15

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман