новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Рада ухвалила в першому читанні законопроекти про "єврономери"

Повідомляє news.finance.ua 13.07.2018 16:17

Рада ухвалила в першому читанні законопроекти про

Фото з мережі Інтернет

В першому читанні 13 липня Верховна Рада ухвалила зміни до податкового та митного кодексів, які стосуються автомобілів з іноземною реєстрацією.

“За” проголосували 265 депутатів з 327 присутніх.

Мова йде про законопроекти №8488 і №8487, а також про альтернативні – №8488-1 і №8487-1, які намагаються внести для розгляду депутатами вже з 19 червня. 11 липня під час організованого активістами в урядовому кварталі транспортного колапсу з’явилася заява голови Комітету з питань податкової та митної політики Ніни Южаніної про те, що законопроекти, які стосуються питань про ввезені в Україну машин на єврономерах, не передбачають жодних винятків для окремих категорій громадян.

Довідка Finance.ua

  • 11 липня о 6 ранку в Києві розпочався протест власників автомобілів на іноземних номерах. Вони заблокували урядовий квартал від Європейської площі до метро “Арсенальна”, тому в центрі Києва утворилися затори. Протестанти, не добившись зустрічі з депутатами, залишилися ночувати під Радою.
  • Активісти “Автоєвросили” називають свою акцію безстроковою і запевняють, що стоятимуть на своєму до самого кінця і не підуть, поки їх не почують депутати. Протестувальники наполягають на скасуванні кабмінівського наказу №479, яким були створені правові підстави для початку масових облав на євробляхи і звільнення в. о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана. А також на негайному голосуванні за один з майже десятка зареєстрованих у Раді законопроектів про зниження вартості розмитнення автомобілів.


Опубліковано : 13.07.2018 16:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман