новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Що робити, якщо добрий ранок далеко не добрий

Повідомляє ya-student.com.ua 27.08.2018 15:17

Що робити, якщо добрий ранок далеко не добрий

Фото з мережі Інтернет

Не завжди ранок – це хороший настрій, піднесені думки та усмішка на обличчі. Та є способи перетворити його на вдалий початок дня!

Хтось, п’ять разів вимкнувши будильник, на шостий як пуля вилітає з-під ковдри з усвідомленням, що запізнення неминуче. Дехто, щойно розплющивши очі, спросоння намацує телефон і одразу заходить в соціальні мережі. Є люди, котрі прокидаються вдосвіта, щоби зайнятися спортом. Одні вигулюють собаку, інші  готують для сім’ї сніданок.

Кожен із нас розпочинає свій день по-різному. Ти зараз, як і я, не серед щасливчиків, котрі ніжаться в сонячному промінні десь біля моря або у старій бабусиній хатинці в селі? Літо твоє взагалі минає тяжко-важко, та ще й сиро? А, може, ти ще той ненависник ранків? Що ж, у такому разі можна прочитати нашу добірку ідей про те, як кожен новий літній (і не тільки) ранок зробити трішки кращим.

Сніданок. Найважливіша частина дня. Ніяка кава сніданкові не рівня: вона лиш подразнюватиме голодний шлунок і сприятиме розвиткові гастриту.  Дієтологи, приміром, радять споживати каші й молочні продукти, а про солодощі та страви швидкого приготування  забути.

Музика. Звісно, музика неабияк впливає на наші емоції. Тому замість звичних новин уранці краще ввімкни улюблені композиції та створи собі хороший настрій! Моя молодша сестра щодня перед тим, як встати з ліжка, тягнеться до телефона та вмикає одні й ті ж пісні. Дивно, але після кількох мелодій-«доз» вона стає, мені здається, добрішою.

Обійми. Ранкові обійми з рідною людиною чи хоча б із домашнім улюбленцем, на думку вчених, здатні поліпшити наше самопочуття (завдяки виробленню гормонів: окситоцину, серотоніну і дофаміну) і навіть знизити кров’яний тиск!

Прогулянки. Що казати, тут власникам собак пощастило більше, аніж усім іншим. Тому що не кожен ризикне ні з того ні з сього визирнути на холодну вулицю о шостій ранку. А такі прогулянки, між іншим, дуже корисні, адже здатні зменшити потяг до їжі протягом дня та покращити метаболізм.

Імбирний чай. Із власного досвіду знаю, як він бадьорить із самого ранку. Крім того, імбир славиться рядом корисних властивостей, зокрема здатністю підвищувати тонус і покращувати пам’ять (ох, як же нам це знадобиться за два місяці!).

Насамкінець, остання порада: забудь уже про той телефон, непрочитані sms-ки, листи та соціальні мережі. Ні, не на весь день. Лишень на той короткий проміжок часу від прокидання до початку робочого дня. Приділи час собі, своїм думкам, а не френдам із віртуального світу. Ось побачиш, після такого ранку день минатиме продуктивніше!


Опубліковано : 27.08.2018 15:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман