новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Синоптик розповіла, коли в Україні очікувати потепління

Повідомляє ustymenkooleh.patrioty.org.ua 16.02.2019 19:17

Синоптик розповіла, коли в Україні очікувати потепління

Фото з мережі Інтернет

У неділю, 17 лютого, в Україні почнеться потепління, місцями температура повітря підніметься до +11 градусів. Про це у своєму блозі пише синоптик Наталія Діденко.

За її словами, в найближчі дні денна температура повітря в більшості областей України буде перевищувати нуль градусів. "Очікується +1 ... + 5 градусів. Свіже повітря буде на сході та північному сході України, навіть вдень від 1 градуса тепла до 3 градусів морозу.

До речі, саме в східній частині України, а також на Сумщині та Чернігівщині передбачається найнижча нічна температура повітря -2 ...- 7 градусів, місцями до -8 ...- 10 градусів. На решті території України вночі стовпчики термометрів коливатимуться від 2 градусів тепла до 4 градусів морозу", - пише синоптик.

За прогнозом Діденко, в кінці поточного і на початку наступного тижня, з 17 лютого, погода в Україні зміниться: почнеться потепління. Денна температура повітря складе +2 ... + 7 градусів. Найтепліше буде в західних областях і південній частині країни: +5 ... + 11 градусів.

15 і 16 лютого в західних областях, на півночі і в центральній частині можливі дощі та мокрий сніг. Фаза опадів буде залежати від температури повітря.

Перша половина наступного тижня, з понеділка по середу, обіцяє бути в Україні з сухою комфортної повітряної масою.

Синоптик повідомляє, що погода в Києві до кінця тижня буде хмарною з незначними проясненнями. 15 лютого, на Стрітення, і 16 лютого місцями можливий невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -1 ...- 4 градуси, вдень очікується 0 ... + 3 градуси.

17 лютого очікується мінлива хмарність. Температура відразу підвищиться, протягом дня потеплішає до +3 ... + 6 градусів.


Опубліковано : 16.02.2019 19:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман