новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Соцзахист на Тернопільщині вимагає від вчительки сто тисяч грн компенсації (Відео)

Повідомляє ПостУкраїни 06.06.2018 18:48

Соцзахист на Тернопільщині вимагає від вчительки сто тисяч грн компенсації (Відео)

Фото з мережі Інтернет

Учителька Костільницької ЗОШ І-ІІ ступенів, що на Тернопільщині, у 2014-му отримала допомогу від держави. При оформлені допомоги у місцевому відділу соцзахисту жінці сказали, що будиночок в селі, який не придатний для проживання, можна не вносити.

Але вже у 2018-му        той місцевий соцзахист звинувачує жінку у приховуванні інформації. Тепер вона в суді намагається довести свою правоту. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук Роман Довбенко:

“У віддаленому від міста селі – Костільники, проживає Христина – учителька Костільницької ЗОШ І-ІІ ступенів. Не зважаючи на те, що на дворі 21-ше століття – заробітня плата, яку отримує вона, складає +/-1300 грн. У Христини є дві красиві неповнолітні донечки та сестра-інвалід першої групи, що потребує цілодобового догляду, яким і займається чоловік Христини. Аж у 2014 році Христина випадково дізналась, що має право на допомогу від держави, та виявилось, що дана “допомога” стане тільки початком жахливої історії, яка може погубити сім’ю Христини сьогодні… 2014-ий рік… Христина приїжджає в Бучач та поспішає з усіма документами в УПСЗН де оформляють допомогу… Жінка із глибокого села та без освіти юриста, користуючись довірою, подає рівно ті документи, які їй озвучують і навіть перепитує чи не потрібно вписувати другий будинок фактично не житловий (фото прикріпляються), на що відповідь отримує “ні”. Далі Христина поспіхом підписує всі запропоновані “папери” та задоволена повернулась в село… Сьогодні 2018 рік… Христина плачучи їздить у Бучач на засідання суду, за допомогою якого УПСЗН вимагає від неї майже 100 000 грн, мотивуючи це тим, що жінка в 2014 році ніби то умисно приховала відомості про наявність у неї другого ЖИТЛОВОГО будинку (фото даної розвалюхи прикріплені). Збиралась комісія, яка з’ясовувала чи даний будинок фактично ЖИТЛОВИЙ, висновок комісії – не придатний для житла. Також не доведено в суді УМИСНІСТЬ приховування відомостей про наявність даного будинку, більше того, жінка усно згадувала про нього, подаючи документи під час оформлення допомоги, але тоді до уваги дана “розвалюха” не бралась… А сьогодні що? Сьогодні бідні громадяни Україні не потрібні, та замість того, щоб дати їм відповідні умови, робиться все для того, щоб вони вимирали чи виїжджали з країни… В даному випадку через те, що в базі реєстраційної служби дана “розвалюха” рахується як ЖИТЛОВИЙ будинок, УПСЗН має підлу підставу поставити цілу сім’ю на коліна… ”

Фото та відео Романа Довбенка


Опубліковано : 06.06.2018 18:48

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман