новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Тернопільські веслувальники пустилися берега

Повідомляє Ровесник 14.05.2017 16:15

Тернопільські веслувальники пустилися берега

Фото з мережі Інтернет

Участю у першому офіційному старті - Кубку України, пам’яті Олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської, який пройшов у місті Дніпрі, розпочала змагальний сезон збірна команда області з веслування на байдарках і каное. Про це поввдомили в управління фізкултури і спорту Тернопільської ОДА.

Вихованка дитячо-юнацької спортивної школи з водних видів спорту та школи вищої спортивної майстерності Тетяна Єднак у складі байдарки-четвірки молодіжної збірної України на дистанції 500 метрів виборола срібну нагороду. Екіпаж, у якому стартувала наша землячка (Єднак Тетяна, Свиридова Діана, Скворцова Олена та Ященко Олена), поступився більш досвідченому колективу головної збірної команди України, що у переважній більшості складався зі спортсменок, які у минулому році посіли четверте місце на літній Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро (Грищун Інна, Тодорова Анастасія, Горлова Анастасія та Кічасова Марія). У байдарці-одиночці Тетяна Єднак двічі фінішувала четвертою на дистанціях 1000 та 5000 метрів.

Ще один вихованець Тернопільської школи веслування Павло Сарабун на цих змаганнях об’єднав зусилля для боротьби у каное-двійці зі спортсменом з міста Ковеля Олександром Шеметило. Екіпаж, у якому стартував Павло, посів четверте місце на 1000-метровій дистанції, поступившись бронзовим призерам минулорічної Олімпіади Дмитру Янчуку та Тарасу Міщуку, чемпіонам світу серед молоді Віталію Вергелесу та Денису Камерилову, а також ще одному екіпажу, який перемагав на чемпіонаті світу серед молоді Юрію Вандюку та Андрію Рибачку.

Ще одне четверте місце Павло Сарабун посів у складі каное-четвірки (Сарабун Павло, Шеметило Олександр, Овдійчук Андрій та Сидорчук Володимир) на дистанції 1000 метрів.

У одномісному каное Павло Сарабун переміг у фіналі Б на дистанції 200 метрів і у підсумку посів десяту сходинку у протоколі змагань.

В рамках змагань за Кубок України відбувались заїзди для спортсменів 2001-2002 року народження для перегляду їх і подальшого відбору на ХІV Європейський юнацький Олімпійський фестиваль, який відбудеться з 23 липня цього року в угорському місті Дьор. Ярослав Хома у байдарці-одиночці фінішував з одинадцятим результатом серед 55 спортсменів на дистанції 200 метрів.


Опубліковано : 14.05.2017 16:15

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман