новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Тернополяни дізнались, що карооке не тільки застільна захцянка, а й мистецтво

Повідомляє Ровесник 05.12.2017 13:06

Тернополяни дізнались, що карооке не тільки застільна захцянка, а й мистецтво

Фото Ровесник

У Тернополі відбувся супер-фінал першого західноукраїнського конкурсу „Караоке без кордонів live”. Про його підсумки місцеві журналісти дізналися під час прес-конференції у Тернопільському прес-клубі.

Організатор унікальних пісенних змагань Віталій Мариновський розповів про історію та перспективи конкурсу. До речі, бажаючі    стати його учасниками можуть знайти  інформацію  на сторінках конкурсу в Facebook та Instagram, а також на сайті РК «МАКСИМ» – www.maxim.te.ua.

Ведучий та координатор „Караоке без кордонів live” Юрій Гнатишин повідомив, що упродовж року в РК «МАКСИМ»  у 2 тури проходили відбіркові етапи. В першому кожен з учасників співав пісню на власний вибір, в другому ж організатори самі готували для виконавців картки з піснями. Відтак після жеребкування фіналісти виконували пісні «наосліп».

Серед дорослих перемогу отримала дівчина з фантастичним голосом з Івано-Франківщини Ольга Борин (в нагороду вона одержала можливість безкоштовно записати пісню на професійній студії звукозапису та знятись у відеокліпі ), а серед дітей – 11-річна учениця 6-ї тернопільської школи Христинка Васильчук ( її приз – поїздка в Диснейленд). Обидві вони були присутні на прес-конференції і щиро поділилися враженнями.

 

Високу оцінку талантам переможниць дав відомий співак та музикант Андрій Підлужний, який очолював професійне журі «КАРАОКЕ БЕЗ КОРДОНІВ live». 


Опубліковано : 05.12.2017 13:06

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман