новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Тернополянки втікли з готелю у Туреччині, щоб не потрапити у сексуальне рабство

Повідомляє business-companion.te.ua 04.08.2018 18:07

Тернополянки втікли з готелю у Туреччині, щоб не потрапити у сексуальне рабство

Фото з мережі Інтернет

Подробиці діяльності сутенерського угрупування з Тернополя розповів  на прес-конференції начальник відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Тернопільській області Олександр Буняк. 

«У середині лютого ми затримали двоє тернополян, які вербували наших дівчат для роботи в сексіндустрії у Турецькій республіці та Дубаях в Об’єднаних Арабських Еміратах, – розповідає поліцейський. На даний час встановлено шість жертв у цій справі, провадження нами розслідується. Дівчатам пропонували роботу прибиральницями в готелі. Дві дівчини, які були нами встановлені, поїхали в Туреччину, де їх поселили у готель. Там вони провели добу, а потім їм купили білизну і заставили фотографуватися у ній. Вони зрозуміли для чого ці фотографії і на другу добу втекли. За 200 кілометрів, в іншому місті, у них були знайомі. Вони приїхали до них на таксі і забрали з готелю. Ще чотири дівчини, завербовані цією групою, мали летіти в Дубаї.

Ми затримали їх в аеропорту Жуляни. Вербувальники за кожну дівчину відправлену у Турецьку республіку отримували по 500 доларів, у Дубаї – по 1000 доларів. Після затримання 15 лютого для них обрали міру запобіжного заходу у вигляді арешту із правом внесення застави по півмільйона. На даний час одного з фігурантів справи випустили під цілодобовий домашній арешт, оскільки він покаявся і надав слідству всю інформацію щодо злочинної діяльності, якою вони займалися: де познайомилися, як розпочинали, як вербували дівчат, яким чином вивозили їх, хто кошти передавав тощо. Інша особа – колишня студентка одного з навчальних закладів міста – перебуває в ізоляторі тимчасового утримання».


Усіх постраждалих осіб було скеровано в у відповідні управління ТОДА, де їм надали допомогу, а також в громадську організацію «Відродження нації».


Опубліковано : 04.08.2018 18:07

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман