новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Тука заявив, що Росія знищить український флот за кілька годин

Повідомляє ustymenkooleh.patrioty.org.ua 07.10.2018 18:17

Тука заявив, що Росія знищить український флот за кілька годин

Фото з мережі Інтернет

Провокаційними діями в Азовському морі Росія хоче "заморозити" економічну діяльність Маріупольського та Бердянського портів, таким чином змусивши Україну відмовитися від санкцій щодо Росії.

Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука.

При цьому він сумнівається в здатності РФ домогтися поставленої мети. "Так, напевно, нам доведеться заплатити певну ціну, знизивши життєдіяльність двох цих портів. Швидше за все, ті промислові підприємства, які здійснюють товарообіг через Маріупольський і Бердянський порти, швидше за все, будуть змушені шукати інші логістичні маршрути. В результаті, звичайно ж, постраждають портові господарства і люди, які працюють в портах. Це все так. Але потрібно бути чесними і говорити людям правду: їх страждання "завдяки діям київської хунти", а завдяки впливу держави-агресора - Росії", - підкреслив він.

Говорячи про створення Україною військово-морської бази на Азовському морі, Тука зазначив, що в короткостроковій перспективі навряд чи варто очікувати від Росії якоїсь реакції.

"Що стосується акваторії Чорного моря, то тут, на жаль, нам протиставити Росії практично нічого. Російська присутність в Чорному морі незрівнянно з нашим. Нам знадобляться довгі роки і неймовірні зусилля (економічні та фінансові) для того, щоб створити боєздатний флот в Чорноморському басейні. Тому я не очікую ніяких військових дій в акваторії Чорного моря на увазі повної домінанти Чорноморського флоту Російської Федерації. Ми - не самогубці: вивести кілька своїх кораблів, щоб їх протягом години-двох просто знищили", - резюмував він.


Опубліковано : 07.10.2018 18:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман