новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

В освітніх закладах Тернопільщини вимушених канікул не буде

Повідомляє Медіатор 07.03.2018 11:17

В освітніх закладах Тернопільщини вимушених канікул не буде

Фото з мережі Інтернет

Додаткових канікул в освітніх закладах Тернопільської області через погіршення погодних умов – не буде. З 5 березня школи, дошкільні та професійно-технічні навчальні заклади, а також виші відновили роботу у звичному режимі.  Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. 

 – Дякую усім жителям Тернопілля за розуміння і підтримку Держави в умовах «московського газового шантажу». Система газопостачання стабілізувала свою роботу, з понеділка (5 березня), відновлюємо роботу усіх освітніх закладів Тернопільської області на які поширювався режим економії. «Най ся поцілують… »!!! Ми молодці! – йдеться у повідомленні Степана Барни. 

 Про відновлення навчання 3 березня повідомила і  прес-служба МОН з посиланням на рішення кризового комітету Міненергетики та вугільної промисловості України.

 «Міносвіти і науки надіслало відповідний лист-роз’яснення усім вишам та місцевим органам самоврядування, у сфері управління яких перебувають інші заклади освіти. Виняток можуть становити ті заклади, які не працюють з причин, що не стосуються газопостачання —  карантин і т.і.», — зазначили у відомстві.

 

 

Як відомо, у зв’язку з нестачею газу в країні Міністерство освіти і науки рекомендувало усім закладам освіти призупинити роботу з 2 до 7 березня включно, що з урахуванням вихідних (8-11 число) становить 9 днів поспіль.

У районах Тернопільської області прислухалися до рекомендацій Міністерства і призупинили навчання до 7 березня. В обласному центрі вирішили  навчальний процес не призупиняти.


Опубліковано : 07.03.2018 11:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман