новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Як змарнувати час і не заробити грошей

Повідомляє studway.com.ua 16.07.2018 08:17

Як змарнувати час і не заробити грошей

Фото з мережі Інтернет

Працювати й навчатись одночасно доволі складно, як і витягувати на стипендію свої оцінки. Та навіть якщо ця стипендія є, користі від неї мало. Просити в батьків – також не дуже, але краще вже так, ніж спробувати деякі способи інтернет-заробітку: після них ти точно залишишся без грошей, а мамця все ж якусь сотку всуне.

Біржа, на якій ти нічого не купиш

Реклама пропонує перевірити власне чуття і талант, просто зігравши на біржі. Насправді ж ті, хто дійно заробляє на коливаннях, мають досвід, знання та аналітичні здібності. Недосвідчені гравці зазвичай пробують свої сили на валютному ринку Форекс: для цього потрібно мати лише інтернет і трохи доларів на рахунку.

Але пам’ятай, що жодна з компаній-посередників, навіть із хорошою репутацією, не зацікавлена у твоєму виграші: вони отримують прибуток від програшів. Іноді форекс-дилер створює імітацію торгів, у якій ти навіть не можеш побачити справжні індекси і не маєш виходу на реальний ринок. Твоя ставка взагалі не впливає ні на що, а залишається здобутком шахраїв.

 

Криптомільйон, який ти не заробиш

Криптовалюта – це віртуальна монета для розрахунків у мережі. Вона захищена від підробки чи копіювання спеціальними алгоритмами і не має прив’язки до класичної валютної системи. Єдиний центр керування відсутній узагалі, що дозволяє доступ до неї без посередників: тобі потрібен лише комп’ютер та інтернет.

Через побоювання шахрайств Національний банк і Державна фіскальна служба України низкою нормативно-правових актів і роз’яснень затвердили за криптовалютами статус незаконних. При цьому не існує жодного конкретного положення, що забороняє використання криптовалюти громадянами.

Легкий заробіток в інтернетіБіткойн – перша криптовалюта, створена 2009 року в Японії. Голосно заговорили про неї лише під час неймовірного стрибка вартості: на піку ціни за один біткойн давали понад 20 000 $. До речі, Японія легалізувала та узаконила використання криптовалют разом із «паперовою» єною.

Створення біткойна полягає у вирішенні ряду математичних завдань і називається майнінгом. Фактично, біткойн – винагорода за «видобуток». Поступово завдання стають складнішими, майнінг потребує дедалі дорожчого обладнання. Інвестувати в залізо ризиковано: ніхто не захищений від шахрайства, злому чи коливання курсів криптовалют.

Інший шлях отримання криптомонет – купівля на спеціальних біржах, але шахрайство поширене й тут. Придбання маловідомих криптовалют може призвести до втрати грошей, як у випадку з OneCoin, фальшивою монетою, якої насправді навіть не існувало, що не заважало інвесторам вкладати в неї реальні гроші. Ще одна проблема – гаманець. Їх варто скачувати лише на офіційних сайтах, адже існує багато підробок. Також шахраї створюють несправжні криптовалютні біржі для збору персональних даних.

Кешбек, якого вистачить лише на чебурек

Кешбек – спосіб заохочення клієнтів до нових покупок: ти витрачаєш гроші, а тобі повертають невеликий процент від покупки. Цю послугу вже давно пропонують y AliExpress, eBay та Booking. Для отримання бонусів потрібно розраховуватись електронною карткою через інтернет. Гроші, які компанія нарахувала як кешбек, інколи вигідніше витратити на її ж послуги: процедура виводу коштів зазвичай складна. Розрахунки можуть проводити через PayPal або WebMoney, що означає високу комісію для адресат.

Легкий заробіток в інтернетіКешбек можуть банально не зарахувати: не через шахрайство, а через неправильну процедуру оформлення покупки. Іноді зайві позиції в чеку можуть нашкодити успішній операції з кешбеком або навіть знизити відсоток виплати. Такі ситуації не поодинокі на трейд-майданчику AliExpress.

Майбутнє, яке ти ніколи не вгадаєш

Найчастіше шахраї пропонують розповісти, які з матчів будуть договірними, та обіцяють сказати точний результат гри. Зазвичай букмекерські контори помічають підозрілу активність гравців на ставках до одного конкретного матчу знімають такі події з переліку доступних для гравців на своїх сайтах. Купити інформацію про «договірні матчі» неможливо: саме із цієї причини.

Ще один поширений спосіб шахрайства – свіжий прогноз на спорт, якого ти, звісно, не отримаєш. Також можна наткнутися на систему розкручування в букмекерській конторі: замість тебе з твого рахунку грає інша особа, яка є професіоналом, та отримує за це відсотки від виграшу. Але якщо ти програєш усі гроші, ніхто нічого не поверне. У мережі часто пропонують програми для прогнозування ставок, які насправді не дають реального прогнозу. Це все мильна бульбашка, яка допомагає нажитися на твоїй довірливості.

Бережи свої гроші!


Опубліковано : 16.07.2018 08:17

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман