новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

8 нагород привезли тернопільські кікбоксери Української Академії Єдиноборств зі всеукраїнських змагань (Відео)

Повідомляє Т1 12.10.2020 12:44

8 нагород привезли тернопільські кікбоксери Української Академії Єдиноборств зі всеукраїнських змагань (Відео)

Фото з мережі Інтернет

14-річний Валентин Касіян – кікбоксер Української Академії Єдиноборств завершив виступи на всеукраїнському турнірі серед юнаків та юніорів, пам’яті Павла Орла із золотою медаллю. Змагання відбувалися у Черкасах. Там виступали 8 представників Української академії єдиноборств – усі із медалями.

Задоволений своїм виступом і Максим. Він переміг суперників і здобув золото. Єдине, що не сподобалося – обмежена, через карантин, кількість учасників. Загалом змагання у Черкасах стали для борців першими після введення карантину.

Ще один 14-річний кікбоксер УАЄ Максим Коваль каже, для розвитку спортсмена неабияк важливі змагання.

17-річний Богдан Волошин зайняв 3 місце. Зауважує, займається лише рік, але тренується 6 разів на тиждень і переконаний – наступного разу обов’язково переможе.

Окрім турніру, серед юніорів у Черкасах відбувся і Кубок України із кікбоксингу серед дорослих. Змагався там Владислав Касіян. 17-річний хлопець зайняв друге місце і цим дуже не задоволений. Хоча, зізнається, недопрацював і переконався, що тренера варто слухати більше.

Наставник хлопців – тренер із кікбоксингу Української Академії Єдиноборств Михайло Стриєшин задоволений виступом підопічних, кожен потрапив у призи – це, каже, гарний результат, якщо враховувати, наскільки складно було готуватися в умовах карантину. До наступних змагань, запевняє, підготуються ще краще.

Тим паче, що для цього є всі умови. Хлопці зауважують, Українська Академія Єдиноборств – чи не найкращий зал для підготовки в усій Україні. Тут можна виховувати не тільки чемпіонів України, але і світу.

Директор і головний тренер Української Академії Єдиноборств Богдан Мирошниченко розповідає, в основному, тренування відбуваються у двох напрямках – бразильському джиу-джитсу і кікбоксингу. Також спортсмени розвиваються у змішаних єдиноборствах, де є елементи боротьби та елементи кікбосингу.

Загалом в Українській Академії Єдиноборств займаються понад сто учасників. Тут приймають усіх охочих – від 4-х років і далі без обмежень.


Опубліковано : 12.10.2020 12:44

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман