новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Доставка їжі від Faine misto - швидко, смачно, вчасно

20.01.2023 20:27

Доставка їжі від Faine misto - швидко, смачно, вчасно

Фото з мережі Інтернет

Коли планується візит гостей, а холодильник порожній, ви прийшли виснажені з роботи чи бажаєте організувати святкування певної події, на допомогу прийде доставка їжі. У зв'язку з шаленими темпами життя і активним рухом без цієї послуги обійтися сучасній людині досить важко, погоджуєтесь? І саме тому скористатися нею радить Сім'я ресторанів Файного міста. Ми завжди дбаємо про ваш комфорт, тому прагнемо, щоб ви завжди залишалися ситими та мали час на себе. Наша їжа на доставку завжди привозиться свіженькою та гарячою у екологічно чистому посуді, який не виділяє сторонніх запахів та призначається для зберігання страв будь-якої температури, не змінюючи їх властивостей.

З яких закладів СРФМ пропонується доставка їжі Тернопіль?

Якщо ви проживаєте у передмісті чи у місті Тернопіль, доставка їжі від СРФМ - це саме те, що вам потрібно для святкувань, зустрічей з друзями, відпочинку після тяжких робочих буднів. Наші заклади створюють для вас страви різних кухонь світу, тому вони неодмінно будуть смакувати кожному. Для прикладу, якщо ви є прихильником суші, тоді вам ідеально підійде їжа на замовлення з ресторану ЯНГ. Тут створюються вишукані страви паназійської кухні. Любителям бургерів, своєю чергою, сподобається меню, представлене у барі Пасаж Адлера 13. Ці смаколики пропонуються з різноманітними начинками, у тому числі оригінальними. А якщо ви не уявляєте ідеального вечора без запашних і соковитих страв на грилі, тоді спробуйте замовити доставку їжі з ресторану На Небі, який працює по концепції grill&wine. Страви, що готуються тут, чудово підходять для романтичної вечері чи відзначання важливої події. Якщо вам найбільше смакує європейська кухня, здійсніть її замовлення з Пабу чи Клубу Файного Міста. У Пабі однією із найпопулярніших страв на доставку вважається саме піца. Вона готується по унікальній технології, де для отримання ніжного та запашного тіста використовуються борошно дрібного помелу та подвійний процес ферментації, що займає рівно 24 години.

Найзручнішим є те, що Ви можете замовити їжу Тернопіль із різних закладів за один раз і вона прибуде одночасно, тому нікому з ваших гостей не прийдеться чекати.

null
 

Їжа на замовлення від СРФМ: куштуйте найсмачніші страви там, де Вам зручно!

Доставка їжі - послуга, яка рятує у будь-який момент. Це ідеальний вихід із ситуації, коли ліньки щось готувати на кухні чи просто хочеться чимось смачненьким пригостити близьких, є бажання організувати романтичний вечір чи переглянути фільми. Відволічіться від буденності, відпочиньте, а ми все зробимо за вас. Для замовлення їжі Тернопіль просто зв'яжіться з нашим персоналом за номером телефону 068-055-77-11. Ще один спосіб - замовити їжу онлайн на сайті fainemisto.com або ж у мобільному застосунку,  попередньо ознайомившись з меню та описом кожної страви. Доставка їжі Тернопіль від СРФМ прийде на допомогу у будь-якій ситуації, переконайтеся в цьому!


Опубліковано : 20.01.2023 20:27

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман