новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Головне всередині. Секрет красивого шовковистого волосся японських красунь

06.07.2023 09:45

Головне всередині. Секрет красивого шовковистого волосся японських красунь

Фото з мережі Інтернет

Красиве густе волосся – мрія багатьох людей. Воно не тільки додає впевненості в собі, але й є одним з найважливіших мір краси у Країні вранішнього сонця. Японці ретельно дбають про своє волосся, використовуючи високоякісну косметику, регулярно роблячи масаж голови та вживаючи вітаміни. Вони вважають, що волосся відображає стан організму людини.

Вітаміни для волосся: чому вони потрібні?

Японці вірять, що краса починається зсередини. Секретом красивого шовковистого волосся японських красунь можна вважати вітаміни (цинк, біотин, аскорбінова кислота, токоферол тощо). Вони допомагають підтримувати здоров’я волосся, зміцнюють його структуру, запобігають ламкості і випадінню. Для волосся вітаміни можна отримувати з продуктів, а також застосовувати у формі харчових добавок. Японські виробники пропонують різноманітні вітаміни для густоти волосся, які мають міжнародні сертифікати якості та завойовують популярність у світі. Кожен препарат має свої особливості та виконує різні функції:

  1. Біотин для росту волосся сприяє зволоженню шкіри голови, запобігає ламкості та сухості.
  2. Вітамін С – має антиоксидантну дію, захищає волосся від пошкоджень, покращує кровообіг шкіри голови та сприяє синтезу колагену.
  3. Цинк для волосся – регулює роботу сальних залоз, запобігає лупі та випаданню.
  4. Вітамін Е – активізує регенерацію клітин, робить локони блискучими та еластичними.

Крім того, вітамінні комплекси захищають волосся від негативного впливу навколишнього середовища. Підтримуючи здоров’я зсередини, ви дбаєте про свою красу та можете продовжити молодість!

null
 

Чому вам варто купити вітаміни для волосся в магазині японських товарів Japantrading?

Різноманітні вітаміни для волосся купити в капсулах і таблетках ви можете в інтернет-магазині Japan trading. В каталозі представлена продукція від перевірених брендів, які завоювали любов клієнтів по всьому світу: DHC, Daiso, GMP, Kobe Lohas Food, Rihaku та ін. Замовляйте товари онлайн чи в телефонному режимі (067 945-92-29) на суму понад 3000 гривень та отримайте безкоштовну доставку по Україні «Новою Поштою» (за умови повної оплати на картку). Обирайте потрібний комплекс вітамінів для волосся на сайті japantrading.com.ua самостійно або скористайтеся допомогою менеджерів магазину. Магазин «Джапан Трейдінг» – високоякісна продукція, професійні консультації, а також регулярні акції та знижки!


Опубліковано : 06.07.2023 09:45

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман