новини ровесника

1
Заробітчанам розповіли, як не потрапити до рук шахраїв

2
Під Харковом вертоліт влаштував небезпечні маневри на людному пляжі: відео обурило мережу

3
Долар може бути і по 50: економіст зробив шокуючий прогноз

4
Директори шкіл оригінально привітали випускників (Відео)

5
Як вибрати найсолодший і найсоковитіший кавун: точний і простий метод

6
В Україні з'являться нові державні свята: коли будемо відзначати

7
Мешканець Луганська показав, як у 2014 році бойовики обстрілювали місто: важливе свідчення

8
Кличко допомагає легендарному боксерові повернуться на ринг: відео з тренування

9
Понад 23 тисячі випускників провалили ЗНО з української мови та історії

10
Чемпіонка з боксу кардинально змінює життя: йде служити в поліцію

Топ продуктів, які завжди повинні бути вдома: корисно і різноманітно

Повідомляє ТерМедіа 14.07.2020 14:48

Ці продукти зроблять міцнішими і витривалішими.

Полегшити життя на кухні можна, якщо заздалегідь купити необхідний набір продуктів. До того ж, кожній людині, яка дбає про своє здоров’я, варто стежити за якістю споживаної їжі, намагатися збільшувати у своєму раціоні кількість корисних продуктів і зменшувати кількість шкідливих.

Бобові – відмінне джерело білка і клітковини, що робить їх хорошою альтернативою м’ясу та важливою частиною всіх рекомендацій по раціону. Квасоля, нут, горох, сочевиця – вибір безмежний і вартість не настільки висока.

Зелень додасть життя будь-якій нудній страві – так що не варто ігнорувати. Варіантів багато, але базовий набір, який знадобиться майже кожному: базилік, петрушка і розмарин. Даний продукт можна навіть виростити вдома. Ще її можна заморозити, якщо боїтеся зіпсувати.

Крупи – простий спосіб урізноманітнити раціон. Крім рису і гречки можна придбати булгур, кускус, кіноа та інші. До того ж, нерозумно заперечувати користь. Наприклад ячмінна каша містить багато клітковини, природних антиоксидантів, ферментів, вітаміни А, РР, Е і D та цілий комплекс мінеральних речовин.

Спеції. Смакові добавки можуть зробити блюдо не тільки смачніше, але й корисніше. Наприклад, імбир використовувався цілителями з давніх часів для поліпшення травлення. А куркума і кориця використовуються для боротьби з втомою та для лікування простудних захворювань.

Також пам’ятайте, чим більш глибоку обробку проходять продукти харчування, тим менше користі вони несуть. Користь продуктів максимальна тоді, коли самі вони свіжі та “живі”.


Опубліковано : 14.07.2020 14:48

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман