новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Товари, що актуальні у магазині жіночого одягу завжди - перелік від виробника Опт Коло

17.01.2022 07:09

Товари, що актуальні у магазині жіночого одягу завжди - перелік від виробника Опт Коло

Фото з мережі Інтернет

Зараз великим попитом користуються магазини, які пропонують клієнтам спортивні товари. Щоб вони були успішними, важливо приділити особливу увагу не лише їхній локації, а й асортименту. Асортиментний ряд напряму залежить від концепції торгової точки та цільової аудиторії. Підприємці, які вирішили створити бізнес по продажу спортивних товарів, можуть пропонувати покупцям наступну продукцію:

  • спортивний одяг та взуття для чоловіків, жінок дітей;
  • обладнання й інвентар;
  • спорядження для туризму та активного відпочинку;
  • тренажери та інше обладнання для заняття спортом.

Найвигіднішим та найпопулярнішим вважається жіночий спортивний одяг. В магазині повинні бути представлені речі різного розміру та для будь-якого типу фігури. Щоб правильно сформувати асортимент, також слід звертати увагу на сезонність виробів. А ще важливо слідкувати за тим, щоб вони були актуальними. Лише модні спортивні речі користуються найбільшою популярністю. Не варто забувати й про цінову політику. Найзатребуванішим вважається недорогий, проте якісний одяг для спорту жіночий. 

Одяг для спорту жіночий: які товари слід замовити першочергово?

Перш ніж спорт одяг купити, необхідно скласти список найнеобхідніших речей. Вони повинні регулярно поповнюватися актуальними новинками. До таких товарів можна віднести наступні:

  1. Лосіни. Спортивні лосіни повинні бути еластичними і тримати форму. Жодних складок бути не повинно. Це говорить про низьку якість швів. При виборі даних виробів варто враховувати розмірний ряд, фасон, кольори. Чим ширший асортимент моделей, тим більшим попитом буде користуватися торгова точка.
  2. Велосипедки. Це стильні та сучасні предмети гардеробу, які модниці гармонійно поєднують не лише зі спортивними топами, майками, футболками, а й жакетами, блейзерами. Перед тим як цей купити спортивний одяг жіночий, слід звернути увагу на якість тканин, міцність швів, фасон, кольорову гаму, розмірний ряд.
  3. Шорти. Ці вироби ідеально підходять для занять у фітнес-центрі, пробіжок в теплу погоду, гімнастики та інших видів спортивної діяльності. Оптовику слід знати, що найпопулярнішими вважаються обтягуючі моделі з високою талією.
  4. Футболки. Вони можуть бути як вільного, так і облягаючого крою. Спортивні футболки для жінок варто обирати такі, що характеризуються хорошими гігроскопічними властивостями, не розтягуються. Після прання на поверхні тканини не повинно з'являтися катишок. Дизайн також відіграє важливу роль. В асортименті повинні бути як однотонні, так і різнокольорові вироби.
  5. Топи. Спортивні топи варто обирати з урахуванням дизайну моделей. Вони можуть бути на бретельках чи без, з зав'язками. Ці вироби повинні пропонуватись в різних відтінках та розмірах.
  6. Майки. Спортивні майки жіночі повинні бути міцними, стійкими до зносу та розтягувань. Найкраще обирати ті моделі, які гармонійно поєднуються з шортами, лосінами, велосипедками. А це облягаючі тіло вироби.

Якщо враховувати вищеперелічені поради, оптовику вдасться зробити свій бізнес успішним та конкурентоздатним. Регулярне поповнення асортименту товарів приваблює покупців, завдяки чому вони будуть постійно відвідувати магазин та знаходити потрібні речі.

null
 

Чому слід купити одяг спортивний жіночий в українського виробника Опт Коло?

Виникло бажання замовити оптом спортивний одяг онлайн? Оптовик Opt Kolo пропонує здійснити покупку лише актуальних товарів. До переваг співпраці можна віднести:

  • широкий асортимент продукції;
  • регулярне поповнення асортименту модними новинками;
  • доступні ціни;
  • можливість здійснити замовлення дрібним оптом;
  • індивідуальні професійні консультації;
  • високу якість товарів завдяки строгому контролю на наявність дефектів;
  • швидку відправку замовлень та їх своєчасне отримання;
  • вигідні пропозиції у вигляді акцій і знижок.

Український виробник одягу Опт Коло знає, який асортимент актуальний. Він готовий допомогти навіть підприємцям-новачкам. Більш детальна інформація представлена на сайті компанії opt-kolo.com.ua.


Опубліковано : 17.01.2022 07:09

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман