новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Випічка для особливих випадків: весільні торти 2023 від Файної пекарні

02.10.2023 19:51

Випічка для особливих випадків: весільні торти 2023 від Файної пекарні

Фото з мережі Інтернет

Весілля вважається однією з найвизначніших подій у житті закоханих. Щоб банкет пройшов незабутньо та залишив неабиякий слід у серцях всіх запрошених і самих молодят, варто замовити торт на весілля. Особливу увагу слід приділити не тільки його смаковим властивостям, але й дизайну, адже всі гості з нетерпінням чекають урочистого розрізання вишуканого десерту, що символізує любов, мир і злагоду новоспеченої сім'ї.

Який мають вигляд сучасні весільні торти?

Сучасні весільні торти бувають різними, вони можуть пропонуватися в будь-якому стильовому виконанні. Вибір відповідного дизайну залежить, перш за все, від індивідуальних уподобань молодят і, звичайно, концепції святкування. Аби залишатися в тренді, слід звернути увагу на такі дизайнерські ідеї десертів:

  • З пресованими квітами. Неабиякої популярності набувають нові підходи до застосування флористики - пресовані квіти. Це чудове рішення для прихильників ніжності, легкості та романтики. На тортах можуть зображатись чорнобривці, орхідеї, лаванда, кульбаби, братки, жимолость.
  • Відокремлені яруси. Якщо молодята мріють про пишний торт весільний, чудовим рішенням стане замовлення десерту, розділеного обручами чи прихованими прозорими підставками. Візуально за допомогою таких смаколиків створюється ефект левітації, ніби кожен ярус повиснув у повітрі.
  • Монохромні текстуровані. Якщо подобається торт з мінімальним декором, проте є побоювання, що він виглядатиме надто просто, тоді слід звернути увагу на десерти з монохромними текстурами. Вони досягаються за рахунок створення ефекту мазків пензля чи пластиліну, текстури гофрованого паперу чи трафаретів. Такі торти відрізняються ідеальним балансом: зблизька помітний доволі цікавий і оригінальний декор, а здалека десерти виглядають доволі стримано, ненав'язливо.

Якщо потрібно замовити торт на весілля, який стане чи не головною стилістичною домінантою свята, варто, перш за все, враховувати стиль заходу. Наприклад, для помпезних церемоній актуально обирати пишні десерти зі спіральним декором чи квітами, а для більш спокійного весілля слід надавати перевагу тортам з монохромними текстурами чи пресованими візерунками.

null
 

Причини, чому слід замовити торт на весілля в Файній Пекарні

Коли потрібно отримати ідеальний десерт для весілля, варто замовити торт з Файної пекарні. Тут представлено безліч варіантів випічки з різноманітними начинками та коржами. До речі, пекарня Файного Міста дозволяє відкинути або, навпаки, додати певні інгредієнти і отримати десерт своєї мрії. А яке ж розмаїття дизайнерських рішень! Стильове оформлення торта можна придумати самостійно або ж скористатися вже готовими ідеями досвідчених майстрів. Ще одна перевага замовлення в Файній Пекарні - весільні торти на замовлення у Тернопіль і приміські зони доставляються, тому навіть будучи на відстані, не прийдеться думати, як забрати десерт. Щоб більш детально ознайомитися з послугою випікання тортів на весілля, варто перейти на сайт fainemisto.com. Найкраща кондитерська в Тернополі, де створюються справжні шедеври, - це Файна Пекарня, адже саме тут є змога отримати десерт своєї мрії на таку визначну дату!


Опубліковано : 02.10.2023 19:51

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман