новини ровесника

1
У Тернополі школяр організував виробництво FPV-дронів

2
Тернопільська суддя Андрусик – російський агент в судовій системі України?

3
Винахідник з Дніпра став лауреатом премії від Кабміну

4
Тернопільська суддя Надія Андрусик хоче перевершити «досягнення» горезвісних хабарників Зварича, Чауса та Князєва

5
Інший Франко: в український прокат виходить стрічка про Петра Франка

6
Чекає на «рускій мір»: корумпована суддя Андрусик повернула московському патріархату пів гектара землі під церкву в Тернополі

7
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

8
Сети суші для новорічного святкування - вигідно та смачно в Янг

9
У МОН озвучили, якою буде нова зарплата вчителів у 2024 році

10
Скільки коштують послуги репетиторів у Тернополі?

Володимир Болєщук відвідав один з головних реабілітаційних медзакладів Тернопільщини

Повідомляє Бізнес Компаньйон 13.07.2023 18:43

Володимир Болєщук відвідав один з головних реабілітаційних медзакладів Тернопільщини

Фото з мережі Інтернет

З кожним днем все більше зростає потреба у реабілітаційних послугахЗ метою контролю якості медичного обслуговуванняВолодимир Болєщукперший заступник голови Тернопільської облрадиініціює питання створення спостережних рад при комунальних медичних закладах областіТакі ради мають стати дієвим інструментом контролю ефективності роботи медичного закладу та якістю надання медичних послуг пацієнтам. 

Володимир Болєщук відвідав одну з головних лікарень реабілітації на Тернопільщині та в ході робочого візиту обговорив з головним лікарем проблемні питання та пропозиції щодо вдосконалення якості надання медичних послуг. 

«Для нас важливощоб в обласних комунальних закладах надавались якісні медичні послуги, — каже Володимир Болєщук. — Нам важливо зосередитись на томущоб забезпечити у кожному медичному закладі комунальної власності якісну медичну допомогуЦей процес потрібно контролювати на всіх рівняхЗробити це можна за допомогою спостережних радкуди ввійдуть представники громадськостіобласної радивійськової адміністраціїдепутати.

Впродовж останніх років у лікарні зробили ремонт приміщень, закупили нове обладнання та покращили територію навколо медзакладу. Лікарня — затребувана. Тут лікуються люди не лише з області, але й з інших регіонів України та інших держав.

Серед них і військовослужбовці, які проходять  реабілітацію після травм. Одним із бійців, які проходять тут реабілітацію є Іван. Воює чоловік від початку повномасштабного вторгнення, однак після поранення ноги на Запорізькому напрямку лікується у лікарні. 

«Відношення тут добреїсти приносять в палатуПалата на людейвсі військовослужбовціПобутові умови теж дуже хорошіЗавжди питають чи щось потрібномедикаменти дістаютьякі необхідні», — сказав Іван.


Опубліковано : 13.07.2023 18:43

Новини Бізнес Компаньйон

Новини з тернопільщини

Комфорт Гурман